محتوای نهضت کربلا برای تودههای تحت ستم ترجمه شود
چهارشنبه, ۱۱ آذر ۱۳۹۴، ۱۰:۳۴ ق.ظ
حجتالاسلام والمسلمین اسماعیل صدیقی، امامجمعه صومعهسرا با بیان اینکه نگاه ما به عاشورا، نگاه به یک «مکتب» با همه آموزهها، پیامها و رهنمونهاست، اظهار کرد: «هر روز عاشوراست و همه جا کربلا، یک حقیقت است و برای امروزیان پیام دارد.
وی کربلا را یک دانشگاه دانست و افزود: دانشگاه حسینی همواره داوطلب ورود میپذیرد، زیرا در این دانشگاه حسین بن علی (ع) استاد و درسهای آن ایمان، ایثار، عزت و افتخار است. مدت این دانشگاه تا همیشه و شعبههای آن در همه جا، حتی در همه خانهها دایر است و هیچ شرایط سنی ندارد، فقط عشق و معرفت میخواهد.
این کارشناس دینی با بیان اینکه راه حسین(ع) و عاشورا، فراخواندن مردم به پاکی، دینداری، احیای ارزشهای اسلامی و کرامت انسانی است، تصریح کرد: ندای «هل من ناصر» امام حسین(ع) در گوش تاریخ طنینانداز است و از پیروان آن امام جواب میطلبد لذا نهضت عاشورا به لحاظ ماهیت اسلامخواهی، اصلاحطلبی و ظلمستیزیاش، همواره الهامبخش انقلابیون و حرکتهای انقلابی و اصلاحی بوده است.
امامجمعه صومعهسرا بیان کرد: نهضت عاشورا نه به عنوان یک تکلیف تعبدی و تنها برای جامعه مسلمانان، بلکه به صورت یک حرکت درسآموز و واقعه الهامبخش و عزتآفرین برای همه بشریت، قابل طرح، الگودهی و برنامهای برای رهاسازی ملتها از سلطه ظالمان و رسیدن به عزت و استقلال است و فراتر از جنبههای احساسی، مقولهای تعقلی و خردمندانه است.
حجتالاسلام صدیقی با بیان اینکه حادثه کربلا و محتوای این نهضت را باید برای بشر امروز و تودههای تحت ستم ترجمه کرد، بیان کرد: همه آزادیخواهان عالم باید با شخصیت حسین بنعلی(ع) و واقعه عاشورا آشنا شوند، زیرا تقابل و درگیری حق و باطل، عدالت و ظلم، همواره در تاریخ بوده است لذا حماسه حسینی میتواند به عنوان ذخیرهای پایانناپذیر برای امداد و انگیزهآفرینی و شوربخشیدن به آزادیخواهان مطرح گردد.