۲۰۵ مسجد صومعهسرا در ماه مبارک رمضان فعال است
حجتالاسلام منوچهر احمدیپور، رئیس تبلیغات اسلامی صومعهسرا ظهر امروز(24خرداد) در همایش طلایهداران تبلیغ در فرمانداری این شهرستان اظهار کرد: این نهاد در سال 1388 با همت امام جمعه، نماینده و فرماندار وقت و با مساعدت مدیر کل تبلیغات اسلامی گیلان در شهرستان صومعهسرا افتتاح شد.
وی با بیان اینکه اداره تبلیغات اسلامی صومعهسرا دارای چهل و پنج روحانی مقیم، پنجاه و پنج روحانی و طلبه در حال تحصیل، در قم، کاشان، اصفهان و تهران است، افزود: حدود شصت نفر از طلاب خواهر با تبلیغات اسلامی صومعهسرا همکاری نزدیک دارند زیرا در این شهرستان، حوزه علمیه خواهران وجود دارد.
رئیس تبلیغات اسلامی صومعهسرا گفت: تبلیغات اسلامی این شهرستان یکصد و 70 هیئت مذهبی، یکصد و ۳۰ مداح، هشت مرکز قرآنی روستایی و دو موسسه قرآنی شهری، هشت باب خانه عالم در حال بهرهبرداری و دو دستگاه خانه عالم در دست ساخت دارد.
حجتالاسلام احمدیپور تصریح کرد: چهار روحانی طرح هجرت مستقر در خانههای عالم و چهار روحانی مستقر کامل و پاره وقت در این شهرستان فعالیت میکنند.
وی با بیان اینکه اداره تبلیغات اسلامی شهرستان صومعهسرا با وجود عمر خدمتی کوتاه، در استان جز ادارات اول تا سوم است، خاطرنشان کرد: از زمانی که اداره تبلیغات اسلامی صومعهسرا در این شهرستان مستقر شده برنامههای اجرایی در این شهرستان انسجام خوبی گرفته است.
رئیس تبلیغات اسلامی صومعهسرا با بیان اینکه صومعهسرا دارای ۲۳۰ مسجد و ۶۵ بقعه متبرکه است، اظهار کرد: در ماه رمضان سال گذشته ۲۰۵مسجد فعال بود و حداقل یک نوبت نماز در آنها اقامه میشد.
حجتالاسلام احمدیپور با بیان اینکه اگر روحانیون به عنوان بازوی توانمند این نهاد نبودند هیچ یک از این فعالیتها رخ نمیداد، افزود: این امر نشاندهنده این است همه روحانیونی که دغدغه فرهنگ دارند، دست در دست هم گذاشتهاند تا شهرستان به این نقطه برسد.
وی با بیان اینکه سال گذشته پانزده روحانی از قم برای ماه مبارک رمضان به مساجد این شهرستان اعزام شدند، گفت: امسال هم همانند سال گذشته پانزده روحانی دعوت شدهاند.
رئیس تبلیغات اسلامی صومعهسرا با بیان اینکه اعتکاف صومعهسرا بعد از رشت در مقام نخست قرار دارد، تصریح کرد: مایه خرسندیست که ۸۰ درصد معتکفین ما جوانان هستند.
حجتالاسلام احمدیپور خاطرنشان کرد: این نهاد با ۵۰۰ نفر جمعیت به صورت مستقیم در ارتباط است که هر یک از روحانیون شخصیت های برجستهای هستند که با فرهنگ و اعتقاد مردم سرکار دارند.
وی اظهار کرد: با این جمعیت که فرهنگ شهرستان با این روحانیون مدیریت می شود شایسته نیست تبلیغات اسلامی صومعهسرا در یک فضای ۴۵ متری خدمات رسانی کند.
رئیس تبلیغات اسلامی صومعهسرا با بیان اینکه از دیگر مشکلات این نهاد نبود بودجه فرهنگی کافی است، افزود: تخصیص زمین برای احداث مجتمع فرهنگی از دیگر خواستههای این نهاد است.
در ادامه حجتالاسلام اسماعیل صدیقی، امام جمعه صومعهسرا گفت: از زحمات بیشائبه رئیس تبلیغات اسلامی صومعهسرا تقدیر میشود که با اجرای برنامههای خوب در شهرستان موفق ظاهر شده است.
وی تصریح کرد: زمین تبلیغات اسلامی یک دغدغه چندین ساله شده که با این همه زحمت هنوز شهرستان صومعهسرا یک اداره تبلیغات اسلامی مستقر ندارد.
امام جمعه صومعهسرا با اشاره به در پیش بودن ماه مبارک رمضان خاطرنشان کرد: ما باید اخلاص خود را در کارها بیشتر کنیم زیرا دوای دردهای ما خداست اگر حرکات و سکنات ما برای خدا باشد یقینا خدا برکات خود را نازل و گناهان ما را میبخشد.