حزب الله سایبر صومعه‌سرا

انعکاس اخبار فرهنگی - مذهبی شهرستان صومعه‌سرا

حزب الله سایبر صومعه‌سرا

انعکاس اخبار فرهنگی - مذهبی شهرستان صومعه‌سرا

همزمان با فرا رسیدن ماه محرم برگزاری مجالس باشکوه و در شأن اهل بیت(علیه‌السلام) یک ضرورت است که باید سعی شود در مجالس عزاداری سید الشهدا سبک مداحی متین و وزین باشد و از شیوه‌های غلوآمیز در مدیحه‌سرایی پرهیز شود.

دشمنان با اذعان در ناتوانی از گرفتن فرهنگ عاشورا از شیعه، طرح‌های راهبردی خود را در ایجاد انحراف در این اصل مهم یکسو ساخته‌اند و به دنبال انحراف عزاداری امام حسین(علیه‌السلام) و خرافه‌هایی هستند که می‌خواهند در این مراسم وارد کنند و مسیری که امام حسین(علیه‌السلام) در عاشورا ترسیم کرده نباید با خرافه‌ها منحرف شود.

عزاداری بر امام حسین(علیه‌السلام) دارای آثار فردی و اجتماعی فراوانی است، اشک ریختن و در غم قرار گرفتن سبب طهارت روح و تعالی رشد انسانیت در فرد می‌شود ولی مداحان نباید به هر قیمت اشک مردم را در عزاداری‌ها در بیاورند چرا که مهمترین هدف از مداحی انتقال پیام و فلسفه عاشورا است.

شور حسینی باید همراه با شعور حسینی باشد

حجت‌الاسلام اسماعیل صدیقی، امام جمعه صومعه‌سرا با تسلیت ایام سوگواری اباعبدالله الحسین(علیه‌السلام) اظهار کرد: اسلام در منابر مطرح می‌شود و در ماه مبارک رمضان درصد کمی از افراد جامعه در مساجد شرکت می‌کنند و فرصت طلایی در ماه محرم و صفر است که در این دوماه مراسماتی گرفته می‌شود.

وی با بیان اینکه در دوماه محرم و صفر و به خصوص دهه اول روحانیون و مداحان وظایف بسیار سنگینی دارند، افزود: مسئولیت تبلیغ دین خدا بسیار سنگین است و هر کسی به اصل خیمه نزدیکتر باشد مسئولیتش بیشتر است.

امام جمعه صومعه‌سرا با بیان اینکه افراد برای خود دردسر ایجاد نکنند، گفت: ما محل تبلیغی برای اسلام عزیزی که خون‌های فراوانی برای آن ریخته شده و همینطور ریخته می‌شود، نداریم.

حجت‌الاسلام صدیقی با بیان اینکه وظیفه ما برای اسلام بسیار سنگین است، تصریح کرد: مجالسی که فقط با مداحی برگزار شود و هیچگونه سخنرانی در راستای دین و اسلام در آن انجام نشود، جایز نیست.

وی با بیان اینکه همه اهداف برگزاری مجالس سوگواری اباعبدالله‌الحسین(علیه‌السلام) یادگیری اسلام است، خاطرنشان کرد: ما طبق فتوای مراجع باید عمل کنیم و از خرافه گویی کاملا دوری کنیم.

امام جمعه صومعه‌سرا با بیان اینکه شور حسینی باید همراه با شعور حسینی باشد، اظهار کرد: مداحان هنگام مرثیه سرایی ونوحه خوانی متوجه اشعار و سبک‌های خود وسخنرانان نیز مراقب سخنان خود و محتوای آن باشند.

حجت‌الاسلام صدیقی با اشاره به اوضاع حساس امروز جامعه، افزود: در این اوضاع حساس به عنوان یک مسلمان وظایف زیادی داریم و باید به وظایف خود به درستی عمل کنیم.

وی، بیان واقعیات قیام کربلا و فلسفه آن را از وظایف مداحان و سخنرانان دانست و گفت: باید واقعیات آن واقعه به مردم منتقل شده و از هرگونه غلو پرهیز شود.

امام جمعه صومعه‌سرا تصریح کرد: باید خداوند را شاکر باشیم در عصری زندگی می‌کنیم که اسلام در آن حکومت می‌کند و حاکمش مرجع تقلید و ولی فقیه  و دوران عظمت اسلام است.


جوشش و همهمه مردم در ایام محرم متاثر از واقعه کربلا است

محمود یوسف‌زاده، مداح اهل بیت عصمت و طهارت(علیه‌السلام) صومعه‌سرا با تسلیت ایام عزاداری سالار شهیدان حضرت امام حسین(علیه‌السلام) و یاران با وفایش اظهار کرد: فلسفه عاشورا و قیام امام حسین(علیه‌السلام) وظیفه و خواست آن حضرت نسبت به ظهور جاهلیت نو که بعد از مرگ معاویه و جانشینی یزیدبن معاویه در پوشش ظاهری اسلام در آمده بود، است.

وی افزود: در نخستین روزهایى که امام حسین(علیه‌السلام)در مدینه بـراى بـیعت با یزید در فشار بود، در پاسخ ولید که پیشنهاد بیعت بـا یزید را مطرح کرد، فـرمود: اینک که مسـلمانان بـه فـرمانروایى مانند یزید گرفتار شده‌اند، باید فاتحه اسلام را خواند.

مسئول هیئت فاطمیون صومعه‌سرا گفت: امام حسین(علیه‌السلام) همچنین در این راستا فرمودند؛ بنی امیه اطاعت خدا را ترک و حدود الهی را تعطیل کردند و پیروی شیطان را بر خود فرض قرار دادند و ترویج فساد می‌کنند.

یوسف‌زاده با بیان اینکه علت و انگیزه قیام امام حسین(علیه‌السلام) مبارزه با منکرات فراوانی که در جامعه اسلامی به وجود آمده و تبلیغ معروف در بین مسلمانان بود، تصریح کرد: ابا عبدالله الحسین(علیه‌السلام) در جمله معروف خود می‌فرمایند؛ من برای امر به معروف و نهی از منکر قیام کرده‌ام که این سخن، نشان بارز از علت قیام ایشان است.

وی خاطرنشان کرد: آن حضرت برای احیای فرهنگ اسلام اصیل و ناب محمدی(صلی‌الله علیه وآله)و پاک کردن غبار تحریف و بدعت‌هایی که از دین رسول‌الله به وجود آمده بود و زدودن زنگارهایی که روی دین نشسته بود، سنت و رسالت پیغمبر را به نحو احسنت انجام داد و توانست اسلام را در شهر مکه، مدینه و جهان اسلام نهادینه کند.

این مداح اهل بیت(علیه‌السلام) صومعه‌سرا با بیان اینکه نگاه ما به عاشورا نباید به عنوان یک حادثه قدیمی و داستان کم ارزش تاریخی باشد، اظهار کرد: وظیفه ما این است که به عاشورا به عنوان یک حادثه‌ای که آغازگر جریانات زنده و ابدی و تأثیرگذار و تاریخ ساز است نگاه کنیم.

یوسف‌زاده با بیان اینکه برای همه مردم جهان این نگاه می‌تواند هویت ساز و سبب درخشش، جوشش و احیاگری باشد، افزود: باید نگاه ما به عاشورا یک نگاه عبرت‌آموز باشد و مردم نباید در دل و زبان دوستدار حقیقت و در مواقع حساس و به خصوص تحریم حقیقت را رها کنند و به فکر عافیت طلبی و دنیا طلبی باشند و حقیقت را به زندگی زودگذر ترجیح دهند.

وی گفت: اگر نگاه ما اینگونه باشد در همه عرصه‌ها و تا قیام ولی عصر(عج الله) و قیامت این عزت برای همه مردمان آزادی‌خواه و آزاده می‌تواند یک راهگشا و یک هویت ابدی باشد.

مداح برجسته صومعه‌سرا با بیان اینکه نباید تن به ذلت دهیم و باید در برابر ظلم و استکبار ایستادگی کنیم، تصریح کرد: زمانی که امام حسین(علیه‌السلام) قیام کردند، عده‌ای از نزدیکانش می‌گفتند تعداد دشمنان زیاد است و شما به سوی مرگ می‌روید، حضرت فرمودند مرگ بهتر از ذلت و بیعت با مستکبر و ظالمی چون یزیدبن معاویه است.

یوسف‌زاده با بیان اینکه نام امام حسین(علیه‌السلام) و عملی که انجام دادند تا ابد زنده خواهد ماند و پایدار است اما هیچ خبری از یزید و یزیدیان نیست و نامی از آنها در تاریخ نمی‌باشد، خاطرنشان کرد: ما هم باید نگاهمان به عاشورا و قیام اباعبدالله به گونه‌ای باشد که عاشورا را مختص به زمان خاصی ندانیم.

وی با بیان اینکه جوشش و همهمه مردم در ایام محرم تاثیر از واقعه کربلا دارد که هر سال تکرار می‌شود، اظهار کرد: اگر نگاه ما به عاشورا اینگونه باشد، اگر هم کشته شویم همیشه عزتمند خواهیم بود و در بسیاری از مسائل و مشکلات و بحث‌هایی که در راستای مذاکره با آمریکا مطرح است می‌توانیم از این برهه هم سربلند بیرون بیاییم و هرگز در برابر زورگویان و دشمنان ابرقدرت جهان کم نیاوریم.

مسئول هیئت فاطمیون صومعه‌سرا افزود: اگر دیدگاه ما یک نگاه عاشورایی و حسینی باشد ما هیچوقت از مواضع و حق خود کوتاه نمی‌آییم و خداوند هم وعده داده پیروزی برای کسانی است که پیرو فرامین الهی باشند و استقامت کنند.

یوسف‌زاده با اشاره به انتخاب اشعار مداحی توسط مداحان، گفت: اشعار مداحی باید معرفت‌افزا و بصیرت افزا باشد و افرادی که ساعت‌ها پای منبر مداح می‌نشینند باید یک چیزی از مجلس با خود بیرون ببرند و مداحان باید از خواندن اشعار بدون مضمون و محتوا پرهیز کنند.

ضرورت خواندن اشعار حماسی توسط مداحان در مجالس اباعبدالله‌الحسین(علیه‌السلام)

وی با تاکید بر خواندن اشعار حماسی توسط مداحان در مجالس اباعبدالله‌الحسین(علیه‌السلام) تصریح کرد: اشعار باید شور و شعور را در مردم افزایش دهد و در راستای دین و انقلاب اسلامی که ثمره خون هزاران شهید است باشد و نباید سبب بر هم زدن وحدت بین مسلمانان شود.

مداح برجسته استان گیلان با بیان اینکه در اشعار نباید از غلو استفاده و موجب وهم گردد، خاطرنشان کرد: اشعاری که دارای مضمون معنوی باشد با صدای خوش مداح به دل مستمع می‌نشیند و حتی آهنگ‌هایی که برای ارائه اشعار خوانده می‌شود باید روی آن دقت صورت گیرد.

یوسف‌زاده با بیان اینکه مقام معظم رهبری می‌فرمایند؛گاهی یک شعر خوب می‌تواند کار چندین منبر یک سخنران خوش بیان را انجام دهد، اظهار کرد: مداحی اهل بیت، یک مقام والایی است که خداوند به یک شخص عنایت می‌کند و در جامعه و اذهان مردم تاثیرگذار است.

وی با بیان اینکه مداح کسی است که با دل، ایمان و معارف مردم کار دارد، افزود: یک مداح باید مطالبی که انتخاب می‌کند دارای محتوا باشد و مطالب را به درستی بیان کند.

مسئول هیئت فاطمیون صومعه‌سرا با بیان اینکه یک مداح باید از نظر اخلاق و تدین به گونه‌ای باشد که مردم وقتی به وی نگاه می‌کنند به یاد ائمه معصومین(علیه‌السلام) بیفتند، گفت: مردم پای منبر می‌نشینند و از مدح اهل بیت(علیه‌السلام) بهره می‌برند و ارتباط بین مردم و خدا برقرار می‌شود، مردم نسبت به مداح نگاه نافذی دارند.

یوسف‌زاده با بیان اینکه یک مداح خوب می‌تواند در ترویج توحید تاثیرگذار باشد، تصریح کرد: مداح در مباحث مختلف سیاسی و اجتماعی می‌تواند با اشعار، لحن و صدای دلنشین خود نسبت به مردم تاثیرگذار باشد و رسالت اصلی که ترویج معارف اهل بیت عصمت و طهارت(علیه‌السلام) و شناخت خداوند متعال است را به نحو احسنت انجام دهد.



http://telegram.me/hizbullahcyber

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی